Kyrönlahden Hoitopalvelut

Parturi-kampaamo ja hoitopalveluita koko perheelle

Kyrönlahden Hoitopalvelut Oy on koko perhettä palveleva kahden toimipisteen ja neljän yrittäjän pyörittämä "Hoitoja päästä varpaisiin" tarjoava liikeyritys. Toimipisteemme sijaitsevat: Komintie 96, 39360 Komi ja Kyrönlahdentie 2 (St1), 34150 Kyrönlahti Ajanvaraukset myös puhelimitse 03 3782 087 (ma-pe 9.00-17.00 ja la 8.30-14.00)

Henkilökunta

Employee picture

Arja

Olen toiminut parturi-kampaajana jo noin 40 vuotta niistä Komissa yrittäjänä 30 vuotta, joista myös Kyrönlahdessa yli 13 vuotta. Työ on aina yhtä mielenkiintoista vuodesta toiseen, aina uutta. Parasta työssä on asiakkaat ja ne hetket kun on onnistunut työssään, koskaan ei ole itse täydellinen mutta tyytyväinen asiakas saa päivän tuntumaan täydelliseltä.

Employee picture

Piia

Olen parturi-kampaaja ja työskennellyt Arjan kaverina 2008 lähtien. Toimin parturi-kampaajana enemmän Komin toimipisteessä. Olen myös koulutettu hieroja sekä shiatsu-ja akupainantaterapeutti. Hoitoja teen Kyrönlahden toimipisteessä. Lisäksi olen koulutettu hieroja sekä shiatsu- ja akupainantaterapeutti. Valikoimista löydät hemmottelu- ja rentoutushoitoja koko kehon ja mielen hyvinvointiin. Minulla käy Smartum HIERONTAetu.

Employee picture

Tiia-Liina K.

Teen töitä kosmetologi yrittäjänä (T:mi Tiia-Liina Kiekara), valmistuin keväällä 2020 Valkeakosken ammattiopistosta. Olen työskennellyt opiskelun ohella jo kesäkuusta 2019. Teen kaikenlaisia kosmetologi töitä; kasvohoitoja, sokerointeja, jalkahoitoja, geelikynsiä, kulmien muotoilut ja ripsipidennykset sekä värjäykset keskiviikkoisin. Ajanvaraukset myös suoraan minulta puhelimitse (040 8486345)

Employee picture

Maaret O.

Opiskelen Pirkanmaan urheiluhierojakoulussa koulutetuksi hierojaksi, ja valmistuminen tapahtuu syksyllä 2022. Tähän asti on saatavilla hyvinkin edullisia oppilashierontoja. Tervetuloa hierottavaksi! 😊 Puhelimitse minut tavoittaa numerosta: 0400673696. Yht.otot mieluummin viestillä, kun harvoin olen kalenterin äärellä!

Piia: kampaamo ST1

Employee picture

Jenny K.

Olen valmistunut kosmetologiksi Valkeakosken ammattioppilaitokselta 2010, minkä jälkeen opiskellut lähihoitajaksi. Hoidolliset työt ovat alaani siksi nyt olen tullut tekemään lauantaisin jalkahoitoja ja käsihoitoja,lisäksi teen kulmien ja ripsien värjäyksiä. Ajanvaraukset täältä netistä tai liikkeen numerosta 0500 659187 Tervetuloa palveltavakseni!

Lahjakortit

Ajanvaraus

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Yhteystiedot

Sijainti

 Kyrönlahden Hoitopalvelut

 Kyrönlahdentie 2A 34150 Kyrönlahti

Banner